Cheap Programs Retailer Buy Software Great Sales

Kezdőlap  » Gazdasági élet  » Ipari park
Ipari park
  Nyomtatás E-mail
IPARI PARK CÍM ÉS ÜZLETI ADOTTSÁGAI HEVESEN

2006-ban „Ipari Park” címet nyert a HEVESI IPARI PARK (Heves), illetve a Heves Város Önkormányzata. Mit tudhatunk meg ennek előzményeiről, múltjáról?


Heves Város Önkormányzata a tervezett ipari park fő céljának azt tekinti, hogy az ipari park a város térszerkezeti, gazdasági, civilizációs megújítását, modernizációját szolgálja. Heves Város Önkormányzata demokratikus módon, széles körű nyilvánosságot teremtve felelősséggel intézi a település közügyeit, gondoskodik a közszolgáltatásokról, a helyi hatalom gyakorlásáról, a mindezekhez szükséges feltételek megteremtéséről.
A képviselő-testület az önkormányzat kötelezően ellátandó feladatain túl önként is vállalhatja közfeladat ellátását, ha annak pénzügyi, tárgyi és személyi feltételei rendelkezésre állnak.


A Hevesi Ipari Park az észak-magyarországi régióban, Heves megyében, Heves város meghatározó ipari vállalatainak szomszédságában kb. 28,33 hektáron jön létre zöld- és barnamezős beruházás keretében. Közlekedés-földrajzi elhelyezkedése ideális, a 31-es úton elérhető az M3-as autópálya füzesabonyi leágazása, a Kisköre-Kál-i vasútvonal pedig a területtől egy km-re esik. A terület infrastuktúrája jó, de az elkövetkező időszakban bővítésre van szükség. Az ipari park alapterületén (103.645 m2) 6 vállalkozás is működik (Hevestherm Kft., Heves Ponyva Kft., MB 2003 Kft, HIP Kft., Pro-Magiszter Kft., Forgácsművek Kft.), a területnek több bérlője is van. Az ipari park fejlesztési területe 17,97 hektár: mezőgazdasági működésből kivont zöldmezős területek.

 

Az Ipari Park menedzselésére a professzionális és komoly referenciákkal bíró szakmai hátterű IPD Europe kft üzleti ajánlatot tett Heves városának. Az IPD-Europe Kft. és önkormányzati partnerei üzleti alapon nyugvó együttműködésben olyan területfejlesztési projekteket valósítanak meg, melyek a munkahelyek növekvő számán és az ebből fakadó térségi jövedelem növekedésen keresztül járulnak hozzá a települések gyarapodásához és a területi versenyképességet javító komplexebb projektek megalapozásához, valamint kivitelezéséhez.
Az IPD-Europe Kft. szakértelmével és egyre növekvő mértékben saját tőkéjével vesz részt az együttműködésekben. Cégük az önkormányzati típusú befektetések (befektetési helyszínek kialakítása, fejlesztése, értékesítése, munkahelyteremtés stb.) piaci szemléletű szervezésében és lebonyolításában, valamint az önkormányzati és vállalkozói források koordinálásában szerzett nagy tapasztalatokat az elmúlt évek során. Forrásaikkal részt vesznek a befektetési helyszínek kialakításában, az infrastrukturális feltételek megteremtésében.
Tapasztalatuk szerint közös erővel, összefogva eredményesebben lehet feltárni és kiaknázni a települések fejlesztési potenciáljait, köztük legelőször a munkahelyeket biztosító ipari parkokat, ipari területeket, s ehhez az üzleti alapú együttműködéshez keresünk partnereket.

 Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?
Még nincs azonosítója? Regisztráljon!

Szavazás

Online felhasználók

Eseménynaptár

« < Április 2020 > »
H K Sze Cs P Szo V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
© 2020 Heves Város Önkormányzata  ::  Készítette: Progikon Stúdió